Martie 20, 2012

Oameni şi Destine cu Doru Petruţi


Ce este sociologia dincolo de definiții? Care este rolul pasiunii și vocației în business? O discuție cu și despre Doru... Doru Petruți.

Nume   Martie 31, 2012

Doamne saracuta...

bunelul   Aprilie 02, 2012

superb!

Svetlana   Aprilie 05, 2012

tu da, ea nu...

Indianofilu   Aprilie 06, 2012

tare ”padruga” asta, da si tare ”tapma”

Florentina   Aprilie 18, 2012

Nu-mi plac comentariile sterile, și punctum. Dar dacă e să mă dau cu părerea despre ce mi-a plăcut din cele 60 de minute de interviu, a-și evidenția felul în care intervievatul reușește să evite răspunsuri ce implică destăinuiri lăuntrice. Iar această calitate, dupa cum a menționat-o și dînsul, este o vocație... Nu știu cît business poți face din sociologie, dar branding cu siguranță, chiar dacă cel din urmă nu implica obligatoriu și venituri (părere personală). Și cred că, pe lingă cele menționate și în această discuție, a avea un brand înseamnă mai mult decît valoarea acestui cuvint la originea sa. Acestea fiind spuse, a-și vrea sa-l rog pe dl the X-Pert să-mi explice care este menirea articolului hotărît "the", precum și individualizarea caracterelor de literă "X" și "P" în definirea brand-ului său? Mersi anticipat pentru răspuns sincer.

Doru   Aprilie 29, 2012

Valentina, n-o sa te dezamagesc si, pentru ca ai insistat, o sa iti confirm doar tie vocatia mea de "a evita raspunsurile": te rog sa ii contactezi pe cei de la Good Media care s-au ocupat de branding-ul blog-ului meu. Eu pot sa iti raspund cu profunzimea necesara doar la lucrurile la care ma pricep extrem de bine.

Florentina   Mai 02, 2012

Banuiesc ca ultimul comentariu imi este adresat mie, desi nu ma numesc Valentina. Mersi pentru replica. Eu credeam ca brandul se asociaza cu alte valori, decit cele de design. Si din acest motiv, am fost curioasa sa aflu care este sensul conotativ al cuvintului X-Pert.

Doru   Mai 04, 2012

Florentina, scuza-ma pentru greseala legata de nume, a fost o neatentie din partea mea. Legat de brand, nu mai insist; ia legatura cu ei si iti vor da toate explicatiile necesare. Branding fara continut eu n-am facut niciodata :)

TOP ARTICOLE

Ianuarie 23, 2012

Prostituţie şi/sau prostie reprezentativă

 

Neavînd o Asociaţie a Sociologilor care să îşi vadă de treburile prevăzute în statut (dar care...

August 23, 2013

Imbecilul "Altcineva"


La cîteva săptămîni după moartea celor 8 tineri pe Şoseaua Munceşti, mă întreb dacă societatea ...